In en om huis

Hobby kamer

Opdracht Maak een hobbykamer met een spuitcabine voor het spuiten van modellen.   Uitvoering Multiplex plaat van 4cm verzagen naar werktafel en twee planken en schilderen. Gat naar buiten boren en een afzuigkap plaatse en ophangen.

Schuifdeur plaatsen

Opdracht Het trappenhuis bij klant is geheel open en geeft geluid en warmte door naar zolder Uitvoering Gehele traphuis gedeeltelijk helemaal met plaat dicht zetten. Plaatsen van schuifdeur aan een rail en deze in zijn geheel opsluiten in isolatiestrip. Het geheel dempt het geluid. Met...

Keuken afwerken

Opdracht Afzuiging bouwen en plinten plaatsen Uitvoering Bouwen van een interne koof voor de Bora afzuiging zodat deze onder de plint uitblaast. Plinten op maat gemaakt en geplaatst

Boom verwijderen

Opdracht Boom verwijderen Uitvoering Boom snoeien, uitgraven, omzagen, afvoeren

Boxen ophangen

Opdracht Muur bouwen waar bedrading en boxen blind zijn weggewerkt. Uitvoering Muur plaatsen, leidingen infrezen, bedrading leggen, boxen ophangen. Aan de achterzijde Staat een kast met daarin de muziek installatie.

Balkonhek

Adviseren, leveren en plaatsen balkonhek Opdracht Balkon voorzien van hekwerk. Uitvoering Adviseren, ontwerpen, leveren en plaatsen van balkonhek. Trap aanleggen om balkon te bereiken.